Suikervrije recepten

Spelt boterham met avocado spread

Balans vind je in alles maar begint binnen jezelf.

Balans wat is dat nou eigenlijk?
De ene dag op een blaadje sla leven en de andere dag een zak chips leeg eten?

Ik denk het niet. Ik denk dat balans vooral te maken heeft met lekker in je vel zitten en je goed voelen bij wat je doet.

Ik merk dat ik heel erg zoekende ben naar die balans maar dat het me steeds beter afgaat.
Ik wil ook vooral genieten van de kleine dingen om me heen.
En niet altijd maar alles te willen.
Zo probeer ik nu iedere dag een paar dingen op te schrijven wat ik fijn vond aan die dag.

Zo maakte ik vandaag deze heerlijk belegde boterham! Dit is voor mij echt een traktatie.
Ik vind dit zo ontzettend lekker. En het belangrijkste nog je hebt een verzadigd gevoel.

Hoe je het maakt lees je hier onder.

Wat heb je nodig:
– 1 spelt boterham
– 1 avocado
– een paar kleine tomaatjes
– snufje zout
– balsamicoazijn
– kiemen
– vijzel

Hoe maak je het:
– Vijzel de avocado tot een smeuïge massa
– Voeg nu een beetje zout toe
– Smeer het op je speltboterham
– Leg nu de tomaatjes gehalveerd op je broodje
– Besprenkel het wat met balsamicoazijn
– Voeg de kiemen toe

Makkelijker kan ik het niet maken toch? Super simpel maar o zo lekker.
Hoe proberen jullie de balans erin te houden?

Liefs Ilana

2 Reacties

  • Josine

    Ziet er heel lekker uit Ilana, ga ik snel zelf maken. Ik had vanavond ook een gezond lekker gerecht. Helaas geen mooie foto; alles is al op.
    Gevulde courgette met tofu, champignons, knoflook, prei, verse tijm en marjolein, kerrie, peper en tomaatjes. Een half uurtje in de oven. Ojaj vergeet de olie niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *