Uncategorized

Bananenbrood met chocolade en pecannoten

EVERYTHING, IN TIME

In mijn ogen zijn banaan en chocola 1 van de beste combinaties.
En extra leuk als het dan ook een verantwoord tussendoortje is.

Dit is voor mij ook de ideale balans: af en toe kunnen genieten van een heerlijk tussendoortje.
Hoe ziet balans er voor jou uit?

Hieronder lees je wat je nodig hebt en hoe je het maakt,
Enjoy!

Wat heb je nodig?:
* 3 bananen
* 3 eieren
* 3 medjoul dadels
* 2 tl bakpoeder
* 150 gram amandelmeel
* 5 eetlepels pure cacao poeder
* 40 gram pecannoten

Hoe maak je het?
1. Verwarm de oven voor op 175* en bekleed een cake vorm met een bakpapier
1. Mix de banaan met de medjoul dadels in een blender tot een smeuïg geheel.
2. Voeg dit nu toe aan een kom en roer met een garde 1 voor 1 de eieren er door heen.
3. Voeg de nu het amandelmeel en bakpoeder toe en roer goed door.
4. Voeg ook het cacao poeder toe en roer goed door.
5. Hak 30 gram pecannoten fijn en roer door het beslag.
6. Nu kun je alles in de cake vorm doen en afmaken met de overige pecannoten.
7. Plaats in de oven voor 45-50 minuten
Houdt altijd in de gaten want iedere oven is natuurlijk anders.

Laat de cake afkoelen en snijdt er dan gelijke stukken van.
Bananenbrood kun je ook goed invriezen, zo heb je altijd een tussendoortje bij de hand.

Laat je me weten als je dit gerecht gemaakt hebt? Dat vindt ik altijd super leuk om te horen!

Liefs Ilana


Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *