Suikervrije recepten

Crunchy kikkererwten

Een hele goedemorgen lieve mensen,
Terwijl ik deze blog aan het typen ben eet ik mijn ontbijt lekker buiten.
Want wat is het al heerlijk weer! Ik kan hier wel aan wennen.
Ik merk dat ik met warm weer grotere behoefte heb aan wat zout in mijn eten.
Dus vandaar dat ik deze crunchy kikkererwten heb gemaakt, Je kunt ze los eten maar ook heerlijk door een salade doen.

Dus wil je het recept weten?
Blijf dan vooral veder lezen.

Wat heb je nodig?
– 250 gram kikkererwten
– 2 theelepels paprika poeder
– 1 theelepel chili poeder
– 1 theelepel tijm
– Zout naar smaak
– 1 eetlepel kokosolie

Hoe maak je het:

– Verwarm je oven voor op 175 graden
– Was de kikkererwten af en maak ze droog met wat keukenpapier. Je kunt ze nu in een schaal doen.
– Voeg de kruiden toe en mix goed door elkaar
– Voeg de kokosolie toe
– Leg de kikkererwten op een bakplaat met wat keukenpapier eronder
– Bak de kikkererwten in ongeveer 30 minuten goud bruin.

Laat je het weten als je dit gerecht/tussendoortje ook hebt gemaakt?
Iedereen een fijne dag en geniet van het mooie weer!

Liefs Ilana

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *