Suikervrije recepten

Gegrilde pompoen

Don´t be eye candy, Be soul food.

Hi lieve iedereen,
Terwijl ik dit blogje zit te typen zitten we nog heerlijk aan de eettafel.
Na te borrelen met een stukje kaas. Dat is het heerlijke van vakantie.
Het buitenleven en buiten eten.

Vandaag zijn we lekker een dagje naar het strand geweest in Toulon.
Het is zo ontzettend mooi daar en een azuur blauwe zee!

Zo maakte ik vandaag deze overheerlijke pompoen schotel.
Heerlijk als bijgerecht en super easy om te maken!

Wat heb je nodig:
– Halve fles pompoen
– 2 á 3 takjes tijm en basilicum
– Peper en zout
– Olijfolie

Hoe maak je het:
– Verwarm je oven voor op 210* graden
– Snij de pompoen in stukjes en leg in een schaal
– Voeg ongeveer 1 eetlepel olijfolie toe
– Voeg de kruiden toe
– Voeg peper en zout toe
– Laat ongeveer 60 minuten in de oven garen.
– Als je vork er makkelijk inprikt weet je dat de pompoen gaar is

Laat je het me weten als je makkelijke gerechtje ook gemaakt hebt?

Liefs Ilana.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *