Suikervrije recepten

Gekleurden ovengroenten

Je gevoel weet altijd wat het beste voor je is.

Suikervrij eten. Ik gaf er mijn eigen draai aan.
Dit voelde goed maar wilde graag wat meer info en tips en tricks van een diëtiste.
En wauw wat is dit een eye opener.
Ik vind het nu nog interessanter wat eten met je lichaam kan doen.
Ze heeft me er veel over uitgelegd en veel info mee gegeven zodat ik alles op mijn eigen tempo kan na lezen.

Uiteindelijk vind ik het belangrijkste om naar mijn lichaam te luisteren.
En dat was vooral heel veel groente eten. De hele week heb ik al een zeurderige keelpijn.
En eigenwijs dat ik ben wil ik dit eerst ´zelf´ oplossen door te luisteren naar mijn behoeftes.

Ik maakte deze heerlijke kleurrijke ovengroenten.
1. Hoe maak je het:

Verwarm je oven voor op 180 graden

2. Leg op je bakplaat zoveel mogelijk groente. 
Ik gebruikte:

400 gram pompoen
100 gram sugar snaps
1 rode parika
1 gele paprika
2 uien
2 tenen knoflook met schil.

3. Ter garnering:
Tijm
1 pepertje
peper en zout
1 limoen

25 á 30 minuten de oven in en je hebt een heerlijk groente gerecht!
Je kunt hier heel creatief in zijn en kijken wat je nog in huis hebt en vooral mixen en matchen.

Laat je het me weten als je dit heerlijke gerecht hebt gemaakt?

Ook ben ik benieuwd of jullie het leuk vinden om wat meer te horen over mijn ervaring bij de diëtiste?

Fijne dag vandaag!
Liefs Ilana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *