Suikervrije recepten

Vijgen crumble

Geniet vandaag, herhaal het morgen.

Hi lieve iedereen,
Oke mijn vakantie is nu echt officieel voorbij. Gister was mijn aller-laatste vakantie dag.
Maar wel nog een dagje volle bak genoten. Zo hebben we heerlijk rustig aan gedaan, buiten geweest en nog gebqqt bij mijn schoon ouders. 

We hebben drie weken mogen genieten van elkaar, lekker eten en veel rust. Wat doet dat een mens toch goed.
Zo maakte ik dit heerlijke toetje op vakantie met vijgen uit eigen tuin.
Wat is het toch mega lekker als je het zo vers uit je tuin kunt plukken.

Wat heb je nodig voor dit gerecht:
– 5 a 6 vijgen
– walnoten
– 50 gram amandelmeel
– 30 gram roomboter
– schaaltje
– blender

Hoe maak je het:
– Verwarm de oven voor op 180 graden
– Haal het paarse velletje van de vijgen en leg de vijgen in een schaaltje
– Voeg nu wat gehakte walnoten toe ( net hoeveel je lekker vind )
– Voeg de amandelmeel en koude boter samen in de blender
– En blend tot een crumble doe dit niet te lang want dan krijg je deeg
– Strooi over het vijgenmengsel en zet in de oven voor ongeveer 30 minuten

Laat je het met weten als je dit heerlijke toetje ook hebt gemaakt?

Liefs Ilana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *